Electrisch bedienbare poorten

HB hekwerk produceerd in eigen beheer  dubbele draaipoorten en schuifpoorten welke zijn voorbereid op toepassing van een automatisering. Alle poorten worden standaard voorzien van een compleet veiligheidspakket waaronder -fotocelbeveiliging -afslaglijsten tegen inklemgevaar, ASO radiografische kopstijllijstbeveiliging bij schuifpoorten. Optioneel kunnen wij deze beveiliging uitbreiden door een in de grond verwerkte -lus-beveiliging -radarbeveiliging -waarschuwinglampen -waarschuwingssignalisering.

Voor dubbele draaipoorten adviseren wij standaard de ROLLER van Genius. Dit zijn bewezen krachtige 230 volt motoren met een degelijke reputatie. Door ons geinstalleerd en voorzien van de juiste beveiligingen zoals fotocellen kunt u met een gerust hart deze poorten bedienen.

HB hekwerk heeft een in eigen beheer ontwikkelde schuifpoort type CVS "© APL schuifpoort" waar © APL staat voor Automatic Power Line. Hieronder vallen alle geautomatiseerde poorten en toegangstechnieken die door HB hekwerk ontwikkeld en gemonteerd zijn.  De schuifpoort is voorzien van een enkele stalen kolom waarin de motor en besturing vandaalbestendig samen zijn ondergebracht. Zowel optisch als technische een sterke poort. Voor deze schuifpoorten maken we een onderscheid in de particuliere lijn en de zakelijke lijn wat betreft motorisering. Dit heeft vooral te maken met de gebruiksintensiviteit.

Voor de particuliere lijn adviseren wij de Falcon M20 van Genius. Deze motor zal in 99 % van alle gevallen voldoen aan de vraag. Voor de zakelijke markt waar vaker een hogere gebruiksintensiviteit wordt gevraagd adviseren wij de FAAC 844 van FAAC. Deze motor wordt oliebad gekoeld en is voorzien van een koppeling. Hierdoor kan de poort perfect worden afgesteld op kracht. Door het hogere koelingsvermogen en de krachtigere motor is deze motor ook geschik voor de zwaardere schuifpoorten. HB hekwerk heeft ruime ervaring met deze motor en heeft deze al vaak toegepast op vrijdragende schuifpoorten met een doorgang groter dan 10 meter alsmede op poorten hoger dan 2,50 meter.Voor meer informatie verwijs ik u graag naar onze "toegangstechniek" op onze website.