HB hekwerk is dealer van:
FAAC  en Genius poort automatiseringen.


Voor het elektrisch bedienen van een schuifpoort of dubbele draaipoort kunt u rekenen op de expertise van HB hekwerk.
Een goed advies om u terrein of oprit zo goed mogelijk te beveiligen tegen ongenode gasten, en een goede beveiliging van de bewegende componenten zijn van groot belang.
 


 

Om u wensen te vertalen naar de praktijk kunt u kiezen uit de vele accessoires uit ons standaard pakket.
De aansturing van uw dubbele draaipoort of schuifpoort kan d.m.v. een handzender, intercomsysteem, sleutelschakelaar of lussen in de grond.
Diverse mogelijkheden kunnen worden gecombineerd.
 


 

Een erg gewilde accessoire id de  "HB-GSM-Module"   dit is een standalone module die bij de besturing van uw poort wordt gemonteerd en waarmee u op afstand de poort middels de GSM of vaste telefoon kunt openbellen. Handige functie is dat u zelf gebruikers kunt toevoegen of verwijderen middels SMS die dan gebruik kunnen maken van de poort. U als klant bepaalt echter ten alle tijde wie wel of geen toegang heeft. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een simkaart met een goedkoop abonnement.


Naast aandrijfsystemen leveren en monteren wij een ruim assortiment van intercomsystemen. van eenvoudige spraaksystemen tot uitgebreide videosystemen. Tevens leveren wij de GSM intercom om ook op de verlaten plekken een bereikbare intercom te plaatsen. Waar u ook bent altijd bereikbaar als personen aan het hek de intercom bedienen.


Om de toegang te kunnen controleren met een slagboom bij een camping of parkeerplaats kunt u bij HB hekwerk een keuze maken uit diverse types slagbomen.

volledig nieuw in 2013 de FAAC B680H  SLAGBOOM
zie de PROMOfilm..

 

 


 

Paslees systemen zijn in veel situaties een geschikt middel om de toegang te reguleren, HB hekwerk levert van eenvoudig tot zeer uitgebreide systemen die middels computersoftware gereguleerd kunnen worden. Vrag naar de mogerlijkheden bij onze verkoop.

Naast het standaard elektrisch pakket, kunnen wij voor uw veiligheid een compleet en uitgebreid Camera toezicht systeem installeren. Voorzien van een harddisk recorder en via internet éénvoudig toegang op uw smartphone.


HB camerabeveiliging

 

Om het terrein nog verder te beveiligen kunnen wij Hoogspanningsbeveiliging installeren die optioneel gekoppeld wordt aan uw alarmcentrale. Bij sabotage/doorknippen van de hoogspanningsdraden zal dan een alarm worden gegenereerd. klik hier voor meer info...