Active Power Security 2000 Systeem

 

  • Tweede generatie Ecotax schrikdraad detectie systeem
  • 24 uur per dag laagspanning detectie door spanningvoerende draden
  • Puls synchronisatie door toepassing van 1 krachtige energizer voor maximaal 4 zones
  • Input/output kaart in behuizing besturingsunit
  • Alarmeringen worden via potentiaal vrije kontakten aangeboden
  • Maximaal opgenomen vermogen bedraagt 36 watt dus zeer energiezuinig
  • Polyester wandkast met LED indicatoren geschikt voor binnen opstelling

APS2000
De APS 2000 is de 2e generatie alarmunit deze kent een aantal extra mogelijkheden boven de al zeer uitgebreide APS1000 unit. De unit is speciaal ontworpen om te voldoen aan de toekomstige eisen en wensen. Het APS® 2000 systeem kent twee detectie principes in de detectieketen, dit maakt het systeem tot een uitzonderlijk betrouwbaar systeem dat voldoet aan de hoogste eisen.  Het systeem is electornisch gestuurd en heeft een aantal unieke eigenschappen. De unit heeft standaard één zone en kan worden uitgebreid naar maximaal 4 detectiezones.. De hoogspanning van alle zones worden gelijktijdig in en uitgeschakeld terwijl de sabotage detectie middels het laagspanningspuls signaal  24 uur per dag gegarandeerd blijft.

Sabotage detectie en noodstroom
Het systeem heeft uitgebreide sabotagedetectie, zo wordt het openen van besturingsunit en het doorknippen van de schrikdraden 24 uur per dag  gedetecteerd. Bij stroom uitval blijft de laagspanning nog 24 uur actief.

Laag energie verbruik
Het energieverbruik van de unit is uitzonderlijk laag, het verbruik bij ingeschakelde hoogspanning is ca. 36 watt.

LED display
De APS® 2000 wordt geleverd met een LED display op de behuizing. Ingeval van een alarm melding kan eenvoudig worden afgelezen welke zone het heeft geactiveerd en welk detectieprincipe is aangesproken. 
 
I/O –relaiskaart
De APS® 2000 unit wordt geleverd met een I/O relaiskaart welke ingebouwd is in de besturingskast. De relaiskaart biedt potentieelvrije wisselcontacten waardoor het met ieder ander alarmsysteem te integreren is.

Polyester kunststof wandkast
De unit wordt geleverd in een polyester wandkast geschikt voor binnentoepaasing. Voor buitenplaatsing is een speciale weerbestendige uitvoering van de behuizing leverbaar.

Eenvoudig uitbreidbaar
Voor inzet van meerdere APS 2000 units is het aantal detectiezones eenvoudig nadien uit te breiden.

CE goedkeuring
De APS® 2000 unit voldoet aan de strenge CE regelgeving welke genoemd zijn in de IEC-60-335-2-76.